top of page
 • Hur vet jag att varan jag vill beställa är i rätt storlek?
  Storleken på en produkt kan vara svår att bedöma utifrån en bild på skärmen. Därför försöker vi beskriva storleken på varje produkt så gott vi kan under rubriken produktinformation som du hittar inne på varje produkts egen sida.
 • Jag beställde en produkt och jag vill byta/lämna tillbaka den. Hur går jag till väga?
  Om du vill byta eller lämna tillbaka en produkt som du beställt från oss så skickar du helt enkelt tillbaka produkten. Den ska vara oanvänd ,samtliga etiketter ska sitta kvar och produkten ska skickas tillbaka i orginalförpackningen. Öppet köp och bytesrätt gäller i 30 dagar* *Gäller inte specialprodukter och produkter med nedsatt pris.
 • Vad kostar frakten?
  Fraktkostnaden beror på storleken på din order. Beställer du varor för 600 sek eller mer så bjuder vi på frakten. Övriga ordrar skickas från oss för endast 59 sek, och paketet är självklart också spårbart.
 • Det saknades en produkt i paketet som jag fått hem, vad ska jag göra?"
  Ojdå, skulle det saknas något i paketet som vi skickat till dig, så tar du kontakt med oss så ser vi till att du får den saknade varan skickad till närmaste ombud så snart som möjligt. Självklart bjuder vi på frakten =)
 • Jag har hämtat mitt paket och en produkt är trasig, vad gör jag nu?"
  Skulle en produkt ha gått sönder i frakten så skickar du ett e-mail till oss med en bild och beskrivning på skadan så ser vi till att åtgärda problemet. Vi står självklart för frakten när vi skickar en ny produkt till dig*. *Vissa produkter finns endast i ett exemplar och skulle en sådan produkt vara trasig så kommer kostnaden för den produkten dras av från priset.
 • Jag har en produkt som jag vill sälja här på webbshoppen, kan jag göra det?"
  Vad kul att du vill sälja dina skapelser hos oss. Skicka ett mail till oss där du beskriver vem du är och vad du skapat. Bifoga bilder också så återkommer vi så snart vi kan.

Vanliga frågor

bottom of page